Kundernes erfaring

Historier:   

Min motor fik den store behandling, motorrens, motorolie additiv, injection valve cleaner (fra Smogdoctor) samt benzin additiv; Jeg fik motorkraften tilbage - wroooom, udtaler Poul, Seat Toledo årg 96.

--

Jeg fik min tomgang tilbage, motoren satte ud ved hvert lyskryds. Hvis det ikke var for miljø grisseri, var bilen fandme havnet på bunden i havnen - så træt var jeg af den. Havde jeg dog bare vist, at det var så effektivt, skulle jeg have gjort det for længst, udtaler Kim Audi A4 årg 99. Hans bil fik motorerns, motorolie additiv, benzin additiv samt ventilrens.

--

Det samme problem havde Dan - Skoda Felicia 97 han valgte bare at sælge bilen, som den var, til mig. Bilen satte hele tiden ud i tomgang. Med en omgang benzin additiv, motorrens, motorolie additiv samt ventilrens - så var den lavet.

--

Jo, der er forskel. Den er meget blødere i motorgangen, og det er slut med at lægge røgslør ud, når speederen bliver trådt i bund. Og så synes jeg umiddelbart også, at den accellererer bedre end før, udtaler Peter - ejer af en Mercedes 220 TD 1999 med 400000 km på tælleren. Efterfølgende er brændstofforbruget formindsket. Den gik tidligere 13-14 km/L - nu går den 15-16 km/l. Bilen fik en dobbelt behandling med motorrens, diesel additiv, motorolie additiv, intensiv ventilrens.

Bemærk venligst at det er en dobbeltbehandling - det vil sige 2 gange rens/olie/filter. Man bør lave dobbelt behandlinger på dieselbiler idet at de afgiver mere slagger i motorolien.

--

Jeg husker tilbage på en Mercedes, der klikkede fra ventilerne, dårlig tomgang og en olietryk på kun 0,5 i tomgang, en omgang med motorrens og motorolie additiv og fejlene forsvandt, olietrykket kom op på 3 - det kunne aflæses direkte på bilens olietryk instrument. Kunden var ellevild.

--

Så var der "Maler-Karsten", som købte en brugt Mercedes A-class. Bilen gik i fejlprogram, hvis man gassede hårdt op, ESB/ABS lampen tændte, og man kunne kun tøffe hjem i tomgang. Vi satte motortesteren på bilens computer og kunne udlæse fejl lige fra luftmængde føler, gasspjæld fejl til lambdasonde fejl. Vi slettede alle fejl og provokerede fejlen frem igen. Computeren meldte nu kun fejl på gasspjældet. Vi lavede en ventilrens og bilen tog nu gaspedalen hele vejen uden fejlkoder.

Hvis du bestiller en behandling i forbindelse med et service eftersyn, sparer du 200,- + moms i arbejdsløn - det skyldes, at arbejdslønen for olieskift indgår i serviceprisen.

Bemærk at selvom det er effektivt, kan det ikke udbedre mekaniske fejl som fx: defekt toppakning, utætte cylindervægge, defekte stempelringe eller bukkede ventiler osv.